Jern og stål

Det er vigtigt at man bidrager til genbrug og dermed miljøets helbred. Du kan bidrage på mange måder, men en af dem er ved genbrug af metaller. Der findes selvfølgelig en række af metaller og legeringer, men det viser bare at der er en god grund til at støtte det. Metaller optræder overalt i verden og er ikke noget vi tænker særlig meget over. Det optræder både i hjemmet, garagen og skuret. Især hvis du har en bil, så vil du måske vide hvor meget metal der er blevet brugt til den. I køkkenet kunne det være en masse apparater af rustfrit stål, såsom elkedler, toastmaskiner eller en tekande.

I dit skur vil du nok have en masse værktøj, som er lavet af en eller anden form for metal. Rigtig mange værktøjer er lavet af jern og stål. Jern er ligesom aluminium et grundstof, hvor at stål er en slags betegnelse for metaller med stort indhold af især jern. Det kunne bruges til skruetrækkere eller svensknøgler, som de fleste husejere har liggende. Der er sådan set heller ikke noget forkert i at have det, men når du skal have ny bil eller nyt værktøj, så har du ofte det gamle stående eller liggende. Det både fylder og skader miljøet. Du kan derfor både hjælpe dig selv og bidrage til vores alle sammen levested.

Det eneste du skal gøre er at indlevere dine gamle apparater og værktøjer hos os. Vi sørger for at det skrottes, så vi sammen kan skåne miljøet. Du kan indlevere stort set alle metaller og så vil vi sørge for at få det sorteret, skrottet og givet dig et prisbud. Der bliver betalt i kilopris og skrotpriserne varierer alt efter metallet. Derfor er det bedst at du kontakter os eller laver en aftale med os. Så kan vi vurdere værdien at det du indleverer. Skrotpriserne er selvfølgelig fair for begge parter. Vi går samtidig meget op i miljøet, så vi skrotter det selvfølgelig på en miljørigtig måde.

Du kan høre meget mere om vores koncept, processer, priser, indlevering og meget mere. Det er dig helt frit for, hvordan du vil kontakte os. Du kan både besøge os, ringe til os eller skrive en mail. Vi skal nok svare så hurtig som muligt.

Læs mere om hvad tilbyder her

Mange kan finde jern mange steder eksempel som vist på billedet ved kæder