gode skrotpriser på aluminium skrot i Vejle

Genbrug af dit Aluminium skrot

Hos A-Skrot genbruger vi dit Aluminium skrot. Der er desværre alt for meget forurening i verden og det vil vi gerne prøve at hjælpe med. Derfor kan du sælge din gamle bil, kabler, musikinstrumenter og meget mere til os. Det er muligt at få afhentet eller levere dit alu skrot, og så tilbyder vi altid gode skrotpriser på aluminium.

Aluminium er et af de mest brugte metaller. Det bliver brugt i mange forskellige brancher og det er der en særlig grund til. Modsat mange andre metaller, så er aluminium et meget let metal. Samtidig er det et grundstof, så der er ikke brug for at blande to eller flere metaller. Derfor er det et virkelig anvendt materiale i hele verden. Det kræver dog en stor mængde energi at fremstille aluminium. Dette betyder også at aluminium er et af de metaller i verden der i høj grad bliver genbrugt. Det bringer os videre til hvad vi kan tilbyde.

Miljøet er vigtig for os

Vi går meget op i miljøet og princippet i at genbruge materialer. Det vi har valgt at fokusere på er genbrug af metaller. Her hos os kan du få skrottet dine mange gamle apparater. Har du en masse ting der er fremstillet i eksempelvis aluminium, så kan du få det skrottet hos os. Der vil være en god kilopris på dit aluminium skrot og mulighed for afhentning, hvis du har minimum 1 ton af metaller. Ligger du ikke inde med denne mængde af metaller, så er der heldigvis også mulighed for indlevering af metaller til skrotning. Hvis du ønsker at vide mere om indlevering og afhentning, så kan du altid bare kontakte os på telefon, mail eller ved fysisk fremmøde.

Få gode skrotpriser for dit aluminium skrot

Hvis du vælger at du vil have skrottet aluminium eller andre metaller hos os, så er du altid sikret en god skortpris pr. kg. Det er vigtigt at begge parter får en fair handel, samtidig med at vi fælles skåner miljøet. Det vil samtidig også hjælpe dig, da du altså bliver betalt for dine brugte metaller og ligeledes få ryddet op. Der er altså kun fordele ved at få det skrottet.

Er du i tvivl om hele processen med indlevering, afhentning, priser osv., så er du hjertens velkommen til at kontakte os. Det kan både lade sig gøre over telefon, på mail eller på vores adresse. Her kan du få den rette vejledning, tilbud på pris og dejlig kop kaffe. Det er den perfekte løsning, når man alligevel skal have ryddet op i hjemmet. Oprydning med fortjeneste er ikke noget man kan sige nej til. Få derfor ryddet op i hjemmet og kontakt os herefter.

Læs mere om hvad tilbyder her