A-skrot er en familiedrevet virksomhed, som specialisere sig i genanvendelse af jern og metal og miljøvenlig håndtering, som startede som en hobby virksomhed. Ved a-skrot opkøber og håndtere vi eks. kobber, messing, aluminium, kabler, rustfrit stål, bly, akkumulatorer ol.

Vi er et venligt og imødekommende team der ser frem til dit besøg og byder gerne på en kop kaffe. Små som store kunder er mere end velkommen.

Hvad laver vi

  • Servicere vores kunder på bedste vis, med så kort ventetid som muligt.
  • Modtager og afhenter alt indenfor jern og metal skrot, som vi sortere og neddeler miljøvenligt.
  • Er også et vognmandsfirma, som levere alt indenfor sand, grus, granit, træflis/barkflis og lign.
  • Har også en sand og grusplads, hvor kunderne selv kan komme og hente på trailer, vi har en minilæsser med vægt på, så kunden får den vægt af materialer de ønsker, og betaler kun for det de får.

Hvorfor vi gør det

Alex ́s fritidsinteresse er blevet hans levevej. Det er lysten gennem de sidste 30 år der har drevet skrotfirmaet til det det er i dag.

Børnene var med ude og hente jern fra de var helt små, så det er kommet ind næsten med modermælken. Så da sønnen blev gammel nok til at få det store kørekort og krancertifikat, blev han også en del af firmaet.

Konen har gennem årene ordnet papirarbejdet og for 3 år siden gik hun fuldtid i firmaet både på kontor og på pladsen.

Pt. er datteren på vej ind på kontoret, hvor hun sammen med vores bogholder vil holde styr på fakturering, afregninger og indberetninger.