Rustfri stål

Der findes et hav af metaller i verden, hvoraf nogle er grundstoffer. Ud over grundstofferne, så findes der en række legeringer, såsom messing, nikkel og chrom. Det er alle legeringsgrundstoffer, som bl.a. bliver benyttet når man taler om rustfrit stål.

Selve betegnelsen rustfrit stål dækker over en kæmpe mængde af apparater. Man siger at ståltyper der har 12% eller mere chrom i sig, kan betegnes som rustfrit stål. Det er der en række af apparater der kan skrive under på. Man kender det især fra dagligdags redskaber. Dem vil mange gerne have i rustfrit stål, da det ikke ruster, som andre metaller har en tendens til. Det betyder derfor at rigtig mange mennesker har en masse rustfrit stål i deres hjem. Når de så går i stykker, så ryger de enten på lossepladsen eller ligger og flyder i hjemmet. Dette vil vi gerne gøre noget ved, da der faktisk er et langt bedre alternativ.

Vi skrotter dit rustfrit stål

Selvom rigtig mange mennesker har en masse rustfrit stål i hjemmet, så er det de færreste der ved at de kan blive betalt for at aflevere det. Hvis du aflevere din brugte elkedel, brødrister og hvad du ellers har liggende, så kan du få skrottet hos os. Her vil der være en kilopris på de forskellige metaller. Kiloprisen vil selvfølgelig variere alt efter hvilket metal det er. Det ændrer dog ikke på at det er en kæmpe fordel for dig. Når du indleverer dine gamle apparater, så får du altså penge for dem, samt et dejlig rent hjem.

Derudover så hjælper du faktisk også miljøet. Genbrug er nemlig en rigtig vigtigt, hvis vi gerne vil behandle vores planet ordentligt. Der er derfor kun vindere, hvis du vælger at skrotte. Er du i tvivl om indlevering, afhentning, priser eller noget helt fjerde, så kan du altid kontakte os. Vi står klar med en kop kaffe, hvis du vælger at komme ud og besøge os. Har du ikke tid til det, så kan du også vælge at ringe til os eller sende os en mail. Vi vil med glæde forklare dig om konceptet og de mange fordele det bærer med sig. For os er service noget af det vigtigste i virksomhed. Derfor vil vi gerne give dig en rigtig god oplevelse.

I forhold til de priser der leveres, så er det nogle af landets bedste skrotpriser. De er både fair over for dig og os, da vi konstant følger markedsværdien. Det mener vi er den bedste løsning.

Læs mere om hvad tilbyder her