kabelskrot til gode priser

Vi køber dit Kabelskrot

Metaller er nogle af de mest anvendte materialer i verden. Derfor er der også rigtig meget metal der bare flyder rundt, forurener og ser grimt ud. Det er noget vi hos A-Skrot gerne vil gøre noget ved. Det betyder derfor at du kan få skrottet gamle kabler, apparater, biler og mm.

Især kabler er noget der ofte bare flyder rundt i hjemmet. De er fyldt med især kobber og bør derfor skrottes, da de ellers kan være skadelige for miljøet. Det kan være mange forskellige typer af ledninger, da kobber er kendt for at være særlig godt, når det kommer til strømledning. I dag bliver kobber derfor primært brugt, og andre typer af ledninger. Derfor har de fleste en masse kobber i deres husstande. I stedet for at smide ud eller have dem liggende, så få dine kabler skrottet i stedet. Det vil både skåne miljøet og du vil samtidig blive betalt for den mængde af metaller dit kabelskrot indeholder. Det er derfor den perfekte løsning, når man skal have ryddet op i hjemmet.

Få dit kabelskrot afhentet

Det eneste du sådan set skal gøre er enten at indlevere dit kabelskrot og ledninger eller få dem afhentet. Processen er derfor meget simpel og kræver ikke det store af dig. Hvis du dog gerne vil have afhentet dit skrot, så skal der være minimum 1 ton af metaller tilstede. Er dette ikke tilfældet, så må du selv indlevere dit kabelskrot. Det er dog heller intet problem. Skal du have indleveret dine brugte kabler, så kan du bare ringe, sende en mail eller ved fysisk fremmøde. Så regner vi en skrotpris ud pr. kg. og så er du fri for at have det liggende, samtidig med at du får en fortjeneste på kablerne.

Skrot af kabler er derfor en rigtig god løsning, hvis du gerne vil tjene på dine gamle kabler, ledninger og apparater. Vi får alle rigtig meget ud af genbrug og derfor burde alle skrotte gamle og brugte metaller. Ikke nok med at man skåner miljøet, så får man faktisk betaling for sit kabelskrot og metal skrot. Der er derfor kun fordele ved at indlevere sit skrot. Skrotpriserne er også altid fair for begge parter. Få derfor ryddet op i hjemmet og få indleveret dine gamle kabler. Det giver et rent hjem og en ekstra skilling på kortet.

Læs mere om hvad tilbyder her