Skrot af bly til gode skrot priser

Tjen penge på dit bly skrot - Vi giver en god skrotpris

Hos A-Skrot tilbyder vi fordelagtige skrotpriser på bly. Vi er meget miljøbevidste omkring vores processer når vi skrotter bly og andet metal. Har du nogensinde overvejet hvor meget metal i verden, der enten bare flyder rundt eller aldrig bliver brugt. Det er præcis hvad der er tilfældet i verden og det går ud over miljøet.

Der er dog heldigvis en løsning, hvor man kan skåne miljøet og samtidig tjene penge. Det er nemlig lige nøjagtig det vi tilbyder, skrot af bly og andre metaller. Så har du nogle apparater, kabler eller en bil stående, som ikke lever længere, så kan du indlevere dem hos os.

Bly er et meget anvendt metal og er et grundstof. Det særlige ved bly er at det er meget blødt, modsat mange andre metaller som er hårde. Det gør altså bly til et unikt stykke metal. Du kender det nok for dets mat grå farve. Det er et af de metaller der er brugt allermest, da det forekommer i de fleste biler. Helt præcist bliver det brugt i en bils akkumulator. Så ved du dog at du har sådan en liggende eller en brugt bil, så ved du at den indeholder bly. Derudover har en bil en masse andre metaller, som også kan skrottes. Det kan derfor give dig en belønning for indlevering af disse metaller, samtidig med at du skåner miljøet. Derfor mener vi at alle burde få skrottet de ting, som enten er gået i stykker eller som man ikke længere bruger.

Vi afhenter dit bly skrot

Hvis du har mange ting, som kan skrottes, liggende, så kan du faktisk få det afhentet af os. Det kræver bare at du har minimum 1 ton i metaller. Har du ikke en mængde på denne størrelse, så kan du sagtens selv indlevere det, som også blev nævnt tidligere. Det koster heller ikke noget at spørge os til råd, hvis du er i tvivl om vores service og koncept. Der er rig mulighed for at komme i kontakt med os. Vi kan nemlig kontaktes fysisk, på telefon eller på mail. Hvis du vælger at komme ud og besøge os, så kvitterer vi selvfølgelig med en kop varm kaffe. Her kan vi tale om det du vil have skrottet, skrotpriser, indlevering og hvad du ellers kunne tænke dig at vide.

Få en fair kilo pris på bly

Vi betaler selvfølgelig en fair kilopris for dit bly skrot, så begge parter får en god handel. Skrotpriserne afhænger af metallet og varierer efter markedet. Derfor er det lettest hvis du kontakter os, så vi kan give den bedste pris på det pågældende tidspunkt.

Læs mere om hvad tilbyder her