zink priser på skrot

Skrot af zink

De fleste mennesker med hus har en række af ting, som er fremstillet ved hjælp af metaller. Det er ofte ikke noget man tænker over, men det optræder både i og omkring huset. Det kunne være en bil i garagen, jern og stål i form af værktøjer i skuret eller en række af redskaber i køkkenet. Metaller er derfor let anvendelige og der findes mange forskellige metaller, med hvert deres formål.

Jern og stål bliver, som nævnt, til en række af værktøjer. Det kunne være en svensknøgle eller skruetrækker. Kobber bliver brugt i de mange kabler og ledninger ens hus indeholder. Bly bliver brugt i størstedelen af biler og sådan kunne man blive ved.

Zink er i samme kategori som eksempelvis kobber, bly og jern, da det er et grundstof. Det bliver ikke anvendt i lige så stor grad, som de førnævnte, men bliver stadig brugt en helt del. Faktisk indeholder kroppen endda zink, men er ikke så relevant for det vi foretager os. Det er derimod brugen af zink til fysiske genstande. Zink bliver nemlig brugt til både overfladebehandling af bl.a. stål og til tagrender og nedløbsrør. Det er altså nogle rimelig omfattende opgaver, som zink er med til at løse. Det er godt at vi kan bruge metallerne, men det er samtidig vigtigt at man ikke fremstiller nye produkter uden grund. Når du køber nye tagrender, så ligger de gamle måske og flyder. Det både skader miljøet og roder ved hjemmet.

Få en fornuftig pris for zink

Der er heldigvis en måde, hvor vi i samarbejde kan få ryddet op og skånet miljøet. A-Skrot går nemlig ind for genbrug og tilbyder derfor at skrotte gamle tagrender, biler og andre genstande lavet af metal og zink. Du kan indlevere dem hos os og så betaler vi en god pris for zink. Du får dermed ryddet op, betaling og skåner miljøet. Skrotpriserne afhænger af hvilke metaller du indlevere hos os. Hvis du har rigtig meget metal, så kan du få det afhentet af os. Det kræver dog at du har minimum 1 ton, før at det kan blive afhentet.

Hvis du kunne være interesseret i denne mulighed, så skal du endelig kontakte os. Vi står klar med kaffe, hvis du besøger os. Har du ikke mulighed for det, så kan du kontakte os på telefon eller mail. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt. Her kan du høre mere om vores skrotpriser og indlevering.

Læs mere om hvad tilbyder her