Platin & Palladium

Der bliver brugt vildt meget metal i hele verden. Der findes rigtig mange forskellige metaller, både grundstoffer og legeringer. De har mange forskellige egenskaber og har derfor hver deres formål. Man ser især at de bliver brugt i industrielle sammenhæng, men også især i hjemmet. De bliver brugt til biler, tagrender, værktøj og diverse elektroniske apparater. Der er derfor ingen tvivl om at de mange metaller fylder rigtig meget. Dette er ikke noget problem, men det er vigtigt at vi skåner miljøet. Derfor er genbrug af metaller et meget vigtigt emne.

Platin og palladium er nogle af de metaller der benyttes meget. Man ser dem især brugt i biler, hvor palladium er det metal der bliver brugt mest. Derudover er de også en del til stede i smykker og på industrielt plan. Det er nogle store markeder, som fylder rigtig meget i verden. Det er derfor klart at der hele tiden skal produceres nye biler, smykker og maskiner, som alle skal bruge metaller. I stedet for at fremstille disse ting med nye metaller, så kan man genbruge metaller fra tidligere brug. Det koster ikke dig noget, tværtimod. Der er en masse fordele som forbruger, hvis man vælger at give sit gamle platin og palladium til genbrug. Genbrug af metaller kan gøres ved hjælp af skrotning. Her genvinder man det metal der er til stede.

Vi kan altså hjælpe dig med at få ryddet op i gamle apparater med metal i. Du får selvfølgelig betaling for det og hjælper med at skåne miljøet. Det er altså den perfekte løsning for alle. Vi skrotter ikke biler i øjeblikket, men der er en masse andre genstande der kan skrottes. Hvis du er i tvivl om vi kan løse opgaven eller om selve processen, så må du hjertens gerne kontakte os. Du kan høre mere om skrotpriserne, indlevering, afhentning og hvad vi gør for miljøet. Vi vil meget gerne høre fra dig. Du kan komme og besøge os over en kop kaffe, ringe til os eller skrive en mail. Vi skal nok svare på dine spørgsmål og forhåbentligt lavet en aftale, som er fair for begge parter.

Det er altså et vigtigt emne at forholde sig til og de fleste af os kan bidrage. Det kræver ikke særlig meget og det har en masse gode fortjenester.

Læs mere om hvad tilbyder her