Messing skrot til gode priser

Vi opkøber messing skrot

Der findes en række af materialer der kan skrottes. De færreste er klar over at man faktisk kan få en fornuftig skrotpris for sit skort, heriblandt messing. Messing går langt tilbage i historien og blev i gamle dage kendt som et alternativ til guld. Derfor kaldte man det også fattigmandguld. Det er nemlig et flot materiale og de fleste er helt sikkert stødt på det.

Det bliver særlig brugt til blæseinstrumenter, da det har denne flotte skinnende overflade. Det kunne være instrumenter, såsom en trompet, saxofon, tuba eller fløjte. Disse instrumenter bliver derfor også kaldt messinginstrumenter. Derfor er der også mange der har noget messing liggende derhjemme, da det er et forholdsvist almindeligt materiale.

Genbrug af messing

Messing er dog ikke det mest hyppige materiale, når man snakker om materialer der kan skrottes. Det er det ikke, da det er en legering. Det betyder at det er en blanding af to grundstoffer, som i dette tilfælde er metallerne kobber og zink. Disse to metaller er velkendte og har en god sammenhørighed. Det gode ved messing er at det ikke kan hærdes. Det bliver derfor ikke hårdt og ødelagt, selvom det eksempelvis modtager en smule afkøling eller opvarmning. Det er altså et godt materiale, som gerne skulle genbruges.

Skrotning af messing og andre metaller er en perfekt løsning til at undgå at skade miljøet yderligere. Det betyder også at der ikke behøver at ligge skrot overalt. Det er både forfærdeligt at se på og forurener miljøet. Derfor er det langt bedre at sælge sine brugte messinginstrumenter til skrot, i stedet for at have dem liggende og flyde. Du får selvfølgelig en fin skrotpris af os, hvis du vælger at få skrottet dit messing her.

Få en god skrotpris for dit messing

Hos A-Skrot tilbyder en god kilopris af dit brugte messing, så du kan få gjort rent i huset eller garagen. Der vil både være mulighed for indlevering eller afhentning. Hvis du ikke har særlig meget messing der skal skrottes, så skal du selv indlevere det på adressen. Har du derimod minimum 1 ton, så vil der være mulighed for afhentning. Er du i tvivl om priser og vores forskellige løsninger, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller fysisk på adressen. Hvis du kigger forbi, så vil der blive serveret kaffe, samt en vejledning af de forskellige muligheder. Dette er altså den perfekte mulighed for at skåne miljøet og få ryddet op i hjemmet.

Læs mere om hvad tilbyder her