Katalysator skrot

Der findes en række af materialer og metaller der faktisk kan genbruges. De fleste har nok ikke overvejet eller hørt om muligheden for skrotning. Det er ellers en simpel og god mulighed for at få ryddet hjemmet for gamle kabler, biler og instrumenter. Der er vildt mange ting der er lavet af metal, da der er mange muligheder i det. Derfor bliver det både brugt i hjemmet, bilen og alverdens apparater. Dette er der ikke noget forkert i, men problemet er i større grad hvis det ikke bliver genbrugt. Ved genbrug af disse materialer kan man skåne miljøet.

Katalysator skrot er godt skrot, både for dig og miljøet

En af de ting der kan skrottes er katalysatorer. En katalysator bliver især brugt i biler og indeholder forskellige typer af metaller. Nogle af metallerne er platin og rhodium, men kan også være andre materialer. Det er ikke noget der vil blive gået i detaljer med, men har man en gammel bil eller katalysator, så kan det altså skrottes hos os. Det eneste du skal gøre er at kontakte os. Her kan du få vejledning angående dine muligheder for skrotning af gammelt metal. Vi vil kunne fortælle dig hvilke materialer din katalysator indeholder og så vil du blive betalt i kilopris. Det er en simpel løsning og du får samtidig ryddet op.

Du skal alligevel ikke bruge en gammel katalysator til noget. Så se og få den skrottet i stedet for. Selv hvis den skulle være gået i stykker vil du modtage penge. Det er fuldstændig irrelevant hvad stand den er i. Du kan bare ringe ind og aftale nærmere omkring indlevering eller afhentning. Det er dog vigtigt at vide at man minimum skal have 1 ton af materialer til skrotning, før det kan afhentes. Er du i tvivl, så kan du altid ringe, sende en mail eller møde op på adressen. Der er altid mulighed for en god snak, så vi begge får noget ud af det.

Priserne er altid gode og fair for begge parter. Du kan igen høre mere, hvis du kontakter os. Her kan du få udregnet en god pris, så du let kan komme af med din katalysator. Har du andre metaller liggende, så kan du også få estimeret en pris på dette. Vi vil gerne skrotte så meget, som muligt, da det er godt for miljøet. Derfor skal du endelig kontakte os, selv hvis du er i tvivl om det kan skrottes. I de fleste tilfælde vil det kunne skrottes.

Læs mere om hvad tilbyder her