Hårdmetal (Wolfram)

Genbrug er heldigvis mere og mere anerkendt. Det er rigtig godt for miljøet og du får samtidig ryddet op. Der kan genbruges på mange områder, men vi har valgt at koncentrere os om metaller. Det er en rigtig vigtig del at få genbrugt, men er nok de færreste der tænker over det. Det er vigtigt, da det bliver brugt i rigtig mange sammenhæng i hele verden. Derfor kan det hurtigt komme til at flyde og dermed forurene miljøet. Det vil vi meget gerne undgå og det kan lade sig gøre, hvis man får det skrottet.

Et af de metaller som vi bl.a. genbruger er hårdmetallet wolfram. Det er langt fra lige så anvendt, som nogle af de andre metaller. Det er nemlig langt mere sjældent og bliver derfor ikke benyttet særlig meget. Derfor er det også en del dyrere. Har du derfor noget liggende, som er lavet af et hårdmetal, som eksempelvis wolfram, så kan du få en god pris for det. Det forekommer oftest i bor, savklinger og spidser. Hvis du er i tvivl om metallet på dine genstande, så kan du indlevere det hos os. Vi har gode skrotpriser, så du får en fortjeneste på det du indleverer. Det bliver udregnet efter en kilopris og prisen afhænger af metallet.

Du kan indlevere alle typer af metal hos os. Der er rigtig mange ting, som kan indleveres. Kobber er især i kabler og ledninger, så hvis du har det liggende, så kan det skrottes. Derudover kan du finde en masse apparater i hjemmet. Det kunne være alt fra hårde hvidevarer til musikinstrumenter. Her kan man både finde zink, aluminium, jern, rustfrit stål og meget mere. Skal du derfor alligevel skifte ud i dine mange apparater eller tagrenden på huset, så besøg os endelig.

Hvis du gerne vil vide mere om vores priser på eksempelvis hårdmetal (wolfram) eller kobber, så kan du let få fat på os. Du kan besøge os og tage en god snak over en kop kaffe. Hvis du ikke har tid til det, så kan du også ringe til os eller sende en mail. Vi vil meget gerne fortælle om vores koncept og hele processen. Her kan du også høre om vores skrotpriser og hvad det indebærer at få skrottet sine apparater. Vi klarer det meste, men hvis du eksempelvis har 1 ton, så kan vi aftale afhentning. Disse ting kan vi dog tage, når du kontakter os.

Læs mere om hvad tilbyder her