Akkumulator

Mennesket elsker at gøre hverdagen lettere konstant. Derfor opfinder vi konstant nye teknologier herunder akkumulator, så vi hele tiden kan gøre livet lettere. Det har dog også en negativ effekt, da mange af opfindelserne går ud miljøet. Det betyder også at vores ting hele tiden bliver forældet og dermed efterladt. Det kan være utrolig forurenende, hvis man ikke får genbrugt de forskellige materialer. Her tænker vi især på metaller, såsom bly og kobber. Netop de to metaller er meget anvendt verden over. Bly ser man især i en akkumulator, som størstedelen af biler er udstyret med.

En akkumulator fungerer som et genopladeligt batteri og kan holde på elektrisk energi. Det er altså en rigtig smart opfindelse, men det er vigtigt at man får dem genbrugt, når de på et tidspunkt står af. Så har du en gammel bil, som koster for meget at vedligeholde, så kan du overveje muligheden for at få den skrottet. Vi giver selvfølgelige betaling for de forskellige materialer. Der vil være en skrotpris, som bliver afgivet i kilopris. Det afhænger af de forskellige metaller, som du indleverer.

Har du minimum 1 ton af metaller, som skal skrottes, så har du mulighed for at få hentet både akkumulator og hvad du ellers har liggende. Er der dog ikke materialer på 1 ton, så må du selv indlevere det os hos. Vi kvitterer selvfølgelig med en kop kaffe, når du besøger os.

Har du spørgsmål til dine akkumulator kan skrottes?

Hvis du har spørgsmål angående det at skrotte materialer og selve konceptet, så må du hjertens gerne kontakte os. Du kan både besøge os, ringe til os eller skrive til os på mail. Vi svarer så hurtigt vi kan og sørger for at du får den vejledning du ønsker. Generelt set er det egentlig meget simpelt. Du indleverer eksempelvis din gamle bil med en slidt akkumulator og hvad der ellers hører med. Vi giver dig en pris på din indlevering og du får samtidig gjort rent i hjemmet. Det kan derfor sagtens betale sig at få skrottet de ting man har stående. Hvis du gør dette, så skåner du som sagt miljøet.

Som vi ser det, så vinder alle parter når der skrottes. I vores optik ser vi derfor ingen grund til at du skal have gamle apparater og biler stående. Få dem af vejen med det samme. Vi står klar hvis det kunne være noget for dig.

Læs mere om hvad tilbyder her